Adres
Haarstraat 65
7462 AL RIJSSEN

Openingstijden
Op werkdagen van: 8.00 uur - 17.00 uur
Donderdagmiddag vanaf 12.30 gesloten

Lijn 1 Huisartsenpraktijk

Uw gezondheid voorop

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 8.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 05 48 54 20 20. 

Op donderdagmiddag zijn we vanaf 12.30 uur gesloten. U kunt dan contact opnemen met de praktijk van dokter Lanzing (05 48 51 26 03).

Contact

Wilt u een afspraak maken, een uitslag opvragen of iets anders? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Spoed

Is er acuut levensgevaar, bel dan 112. Met spoed een huisarts nodig? Bel 05 48 54 20 20 en kies optie 1.

Voor spoedeisende hulp na 17.00 uur, in het weekend en feestdagen neemt u contact op met de Huisartsenpost Almelo, te bereiken op 08 85 88 05 88.

Herhaalmedicatie

Herhaalmedicatie vraagt u nu makkelijk aan via het digitale formulier op de website. 

Vanzelfsprekend kan dit ook telefonisch. Bel 05 48 54 20 20 en kies optie 2.

Over ons

Bij Lijn1 Huisartsenpraktijk staat uw gezondheid voorop! Persoonlijk en in nauw overleg met u leveren we individueel maatwerk. Zelf blijft u verantwoordelijk voor uw gezondheid, maar wij staan u hierbij met raad en daad terzijde. Het is een kleinschalige praktijk, waar de eerstelijns geneeskunde in de volledige breedte wordt uitgeoefend. Dit doen wij volgens de modernste richtlijnen en ontwikkelingen.  Onze huisartsenpraktijk is geaccrediteerd door de NHG. 

Hiermee laten wij zien dat er gestructureerd gewerkt wordt aan verantwoorde zorg, tevreden patiënten en een goede organisatie. Dit doen we met een team van twee huisartsen, drie praktijkondersteuners en vier assistentes. Via onderstaande button ziet u wie wie is.

E-consult

Voor niet urgente medische vragen kon u voor heen gebruik maken van  een E-consult. CGM Huisarts  is gestopt met het ondersteunen van deze dienst. U kunt wel gebruik maken van het EPD (Electronisch Patiënten Dossier).Hiermee krijg je inzicht in jouw medische dossier bij de huisarts. 

Wij maken nu gebruik van het PGO  (persoonlijke gezondheids omgeving) van Spreekuur.nl.

Maak hiervoor een account aan op www.spreekuur.nl of download de app.U kunt inloggen via uw computer of uw mobiele telefoon.

Op dit moment kunt  u alleen via dit portaal uw dossier inzien.

 

Uw mening telt!

Wij vinden het belangrijk uw ervaringen met onze praktijk te horen. Hierin werken we samen met Qualizorg. Meer informatie over Qualizorg vindt u onder de button “Over Qualizorg”.

Zij hebben een gevalideerde vragenlijst voor patiënten ervaringen met onze huisartsenpraktijk opgesteld. De huisarts / praktijkondersteuner / assistente vraagt u vooraf om toestemming voor deelname aan deze online enquête. Deze enquête wordt anoniem ingevuld en kan alleen ingevuld worden nadat u contact met onze praktijk hebt gehad en u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Natuurlijk kunt u naast deze enquete ook verbetersuggesties aan ons doorgeven via het “Tipformulier”.